Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažno olje Bijoux Light my Fire Warming Jagoda 100ml

Šifra izdelka: E25435 | EAN koda: 8436562010454
25,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Bijoux Indiscrets
Barva: Orange
Količina: 100 ml
Suitable for: Unisex

Opis

Masažno olje Bijoux Light my Fire je odlično za povečanje strasti v spalnici, saj je izredno lepo mazljivo in ima grelni učinek, je jedljivo in ima prijeten okus po jagodah in medu.

Uporaba: nanesite olje na kožo in masirajte v dolgih potezah. Za bolj udobno izkušnjo masirajte od srca navzven in ne proti srcu. Izmenjujte nežno božanje z bolj čvrstim gnetenjem in večjim pritiskom, s čimer poskrbite, da se sprostijo kakršne koli napetosti v mišicah.

Vsebina: 100ml

Sestavine

GLYCERIN, AROMA, AQUA, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, SODIUM SACCHARINE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CI 17200, CI 19140

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje