Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažno olje Shunga Kissable Organica Sweet Almonds

Šifra izdelka: E25764 | EAN koda: 697309013123
30,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Shunga

Opis

Masažno olje Shunga Kissable Organica Sweet Almonds je nastalo po navdihu japonske erotične umetnosti. To olje ni izdelano iz mineralnih ali živalskih olj in je aromatizirano z dišavami. Ima visokokakovostne sestavine in vsebuje 100 % naravna hladno stiskana olja ter vitamin E.

Želite masirati kot še nikoli prej? Da se roka in koža združita v eno? Želite, da bi vaš partner ob vsaki uporabi tega olja želel še več? Ne čakajte več in ga preizkusite, saj si boste želeli ponoviti še in še.

  • Aroma sladkih mandljev
  • 100 % naravno olje z vitaminom E
  • Sistem zapiranja proti kapljanju
  • Ni primeren za uživanje
  • Ni priporočljivo uporabljati kot intimno mazilo

Sestavine

Cold Pressed Sunflower Oil/Huile de tournesol pressée à froid (Helianthus Annuus Seed Oil)*, Rapeseed Oil/Huile de colza (Brassica Campestris Seed Oil)*, Grape Seed Oil/Huile de pépin de raisin (Vitis Vinifera Seed Oil), Avocado Oil/Huile d’avocat (Persea Gratissima Oil), Sesame Oil/Huile de sesame (Sesamum Indicum Seed Oil), Flavor/Saveur (Aroma), Natural Vitamin E/Vitamine E naturelle (Tocopherol), Benzyl Alcohol

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje