Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažno olje JO Aromatix vanilija 120ml

Šifra izdelka: E32853 | EAN koda: 796494401309

Redna cena: 13,95 €

Special Price 8,97 €

Lowest price in the last 30 days: 8,97 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: JO
Barva: Transparent
Količina: 120 ml
Suitable for: Unisex

Opis

Masažno olje JO Aromatix z edinstveno mešanico sestavin lahko vsak intimen trenutek spremeni v očarljivo čutno doživetje. Aromatix s kombinacijo olj, ki negujejo kožo, in zapeljivim vonjem tople vanilije, izboljša vsak dotik z bogatim, vlažilnim drsenjem, ki je vedno prijetno, a nikoli mastno. Vse formule Aromatix so prijazne do poljubov, povečujejo elastičnost in so prijazne do veganov.

Glavne lastnosti:

  • Dišeča olja, ki negujejo kožo
  • Topel vonj vanilije
  • Veganom prijazna formula, primerna za poljubljanje
  • Povečanje elastičnosti kože
  • vlažilni učinek
  • Nikoli mastno
  • Izdelano v ZDA
  • Certifikat ISO  

Ključne sestavine:

VITAMIN E

Je antioksidant, vlažilno sredstvo ter izboljša elastičnost in gladkost kože.

OLJE JOJOBA

Zlahka prodre v kožo in z oblikovanjem zaščitnega filma zmanjša transepidermalno izgubo vode. To olje je dober mehčalec in vlažilec za mlade tipe kože, saj uravnava nastajanje sebuma in je nekomedogeno. Jojobino olje je priznano zaradi svojih vlažilnih in negovalnih lastnosti in ga je priporočljivo uporabljati za vse vrste kože ter v vseh izdelkih za nego kože, ličil in las.

OLJE SLADKIH MANDLJEV

Olje sladkega mandlja vsebuje veliko oleinske kisline, ki ima mehčalne lastnosti. Kožo naredi mehko, voljno in bolj sijočo. Olje sladkega mandlja ima regenerativne, prestrukturirajoče in vlažilne lastnosti ter je priporočljivo za suho in občutljivo kožo; pomirja grobo in razdraženo kožo.

OLJE KOKOSOVEGA OREHA

Kokosovo olje zmanjšuje transepidermalno izgubo vode, saj obnavlja hidrolipidni film kože. Posebej cenjeno je zaradi mehčalnih, vlažilnih in mehčalnih lastnosti. Na koži in lasnih vlaknih tvori zaščitni film, ki jih ščiti pred zunanjimi vplivi in oblikovanjem.

Vse sestavine: Olje semen Carthamus Tinctorius (žafranike), olje semen Passiflora Edulis (pasijonke), olje semen Pistacia Vera (pistacije), olje plodov Olea Europaea (oljke), Pueraria Mirifica Exteact, Cucumis Sativus (kumara), Cocos Nucifera (kokosovo olje), Simmondsia Chinesis (jojoba), Prunus Amygdolus Dulcis (sladki mandelj), vitamin E acetat, aroma

Opozorila: Če se pojavi draženje ali nelagodje, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Zelo spolzek na površinah. Razlite tekočine takoj očistite. Hranite zunaj dosega otrok in hišnih ljubljenčkov. Izdelek ni kontracepcijsko sredstvo ali spermicid.

Sestavine

Glycine Soja (Soybean) Oil, Passiflora Edulis (Passion Fruit) Seed Oil, Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Pistacia Vera (Pistachio) Seed Oil, Prunus Amygdolus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Vitamin E Acetate, Flavor, Pueraria Mirifica Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje