Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažno olje BodyGliss Red Orange 150ml

Šifra izdelka: E32081 | EAN koda: 6013905885874
17,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: BodyGliss
Barva: Transparent
Količina: 150 ml
Suitable for: Unisex

Opis

Masažno olje BodyGliss je odlična izbira za vse, ki si želite masažno olje uporabljati tudi v nadaljevanju večera, saj je BodyGliss primeren tudi za uporabo med spolnim odnosom kot lubrikant.

S čutnimi masažami lahko vaše čute dvignete do vznemirljivih višin in uživate v neprekinjenem občutku partnerjevega dotika. Izjemna mehkoba ter svilen in dolgotrajen učinek vas spravita v stanje čiste radosti. Vonj rdeče pomaranče vas popelje na topel jug, okrepi vašo čutnost ter vam daje igriv in vesel občutek.

Masažno olje je primerno za uporabo s steklenimi in kovinskimi erotičnimi igračkami, ni pa primerno za uporabo z erotičnimi igračkami iz ostalih materialov.

Sestavine: dimethicone, dimethiconol, aroma, tocopheryl acetate

Vsebina: 150ml

Dodatne informacije in uporaba:

Uporabljajte ga lahko po želji in kjerkoli na telesu želite. Obsežna in dolgotrajna gladkost. Zaradi čistih sestavin spolni stik ni problematičen. Temelji na oljni osnovi, zato lahko obarva rjuhe, vendar ga je enostavno oprati pri 60 stopinjah.

Sestavine

DIMETHICONE, DIMETHICONOL, AROMA, TOCOPHERYL ACETATE

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje