Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažna sveča Fifty Shades Of Grey Play Nice Vanilija, 90g

Šifra izdelka: E31565 | EAN koda: 5060779232977
14,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fifty Shades of Grey
Barva: White
Količina: 90 g
Suitable for: Unisex

Opis

Dišeče masažno olje Play Nice je izdelano z navdihom knjige Petdeset odtenkov Sive in je popolna izbira za čutno masažo in nepozabno predigro. Vosek sveče je prijeten na otip in lepo drsi po telesu ter je prijetnega vonja vanilije.

Erotična masaža je odličen začetek predigre in edinstven način za spoznavanje partnerjevega telesa. Vosek nanesite na telo in pričnite z nežno masažo. Masaža hrbta, rok in nog se lahko stopnjuje tudi v bolj intimne predele, tako boste pripravili odlično vzdušje za nadaljevanje predigre.

Pri nanašanju voska na telo pazite, da le ta ne bo prevroč, najprej ga nanesite na dlani in nato na telo vaše partnerke/partnerja. Vosek naj ne pride v stik s sluznico, saj je namenjen le zunanji uporabi na koži.

Sestavine: sojin vosek, vanilijevo strok (dišava)

Vsebina: 90g

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje