Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažna sveča Shunga Green Tea 30ml

Šifra izdelka: E25770 | EAN koda: 697309046114
8,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Shunga

Opis

Masažna sveča Shunga Green Tea je izdelana na bazi soje in jo lahko uporabite kot ambientalno svečo in kot olje za intimno masažo.

Masaža še nikoli ni bila tako posebna, čutna in strastna kot s to svečo Shunga. Če želite, da vaše telo preplavijo tisoči občutkov, ne oklevajte več in jo preizkusite za najbolj posebne masaže, kar ste jih kdaj izvajali. Piko na i pa doda vonj po zelenem čaju.

Svečka bo obenem idealna ideja za darilo saj je pakirana v lični embalaži.

Uporaba: prižgite svečo in jo pustite goreti približno 20 minut. Ugasnite plamen in majhno količino sveče prelijte v dlan. Za čutno masažo jo poljubno nanesite po vsem telesu.

  • 100 % naravna olja
  • olje je toplo na dotik, ne vroče
  • kožo pusti mehko in svilnato
  • ne zamaši por

Sestavine

Hydrogenated Soybean Oil/Huile de soja hydrogénée, Coconut Oil/Huile de noix de coco (Cocos nucifera oil), Fragrance (Parfum), Sweet Almond Oil/Huile d’amande douce (Prunus amygdalus dulcis oil), Safflower Oil/Huile de carthame (Carthamus tinctorius seed oil), Avocado Oil/Huile d’avocat (Persea gratissima oil), Sesame Oil/Huile de sésame (Sesamum indicum seed oil), Grape Seed Oil/Huile de pépin de raisin (Vitis vinifera seed oil), Vitamin/Vitamine E (Tocopherol), D-Limonene, Linalool

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje