Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažne sveče Easytoys Hot Wax

Šifra izdelka: ET805 | EAN koda: 8719934001442
9,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Easytoys Fetish Collection
Barva: Black
Material: Wax
Dolžina: 17.50cm

Opis

Masažne sveče Easytoys Hot Wax so namenjene S&M igricam, z njimi lahko na partnerjevem telesu ustvarite najbolj zapletene figure in oblike, medtem ko lahko vaš partner uživa v bolečem užitku kapljic vročega voska na svojem telesu. Sveče Easytoys Hot Wax niso tako vroče kot običajne sveče, zato je manj možnosti za opekline.

Navodila za uporabo: Da bi preprečili opekline, pazite, da sveče med kapljanjem ne držite preblizu telesa. 

Opomba: Pri uporabi na občutljivi koži lahko pride do opeklin ali kožne reakcije. Zato je pomembno, da vroč vosek predhodno preizkusite. To storite tako, da z zadostne razdalje nežno kapnete kapljico voska na kožo in preverite, ali pride do občutljive reakcije. Ta sveča ni primerna za uporabo na intimnih predelih, popku ali obrazu.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje