Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažna krema Shunga Almond Sweetness 200ml

Šifra izdelka: 274112 | EAN koda: 697309041126
24,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Shunga
Barva: White
Količina: 200ml
Suitable for: Oba spola

Opis

Začnite noč strasti in neskončnega ljubkovanja s to masažno kremo Shunga z vonjem po mandljih. Uporabite jo lahko za čutno masažo, za božanje, drgnjenje, raziskovanje in občutenje vseh užitkov dobre masaže. Lahko pa jo uporabite tudi za sproščujočo masažo po dolgem in napornem dnevu.

Izdelki Shunga, ki jih je navdihnila japonska erotična umetnost, so ustvarjeni za ljubitelje užitkov. To so izdelki, ki vas vabijo na potovanje v svet strasti in občutkov. So elegantni in prefinjeni ter vas bodo popeljali v vrtinec čutnosti in strasti.

Vsebina: 200 ml

Vonj: mandlji

Sestavine: voda, glicerin

Sestavine

water (aqua), glycerin, stearic acid, sunflower oil (helianthus annus), cetyl alcohol, glyceryl stearate, petrolatum, glycereth-2 cocoate, propylene glycol, canola oil, sodium benzoate, DMDM hydantoin, flavour (aroma), citric acid, xanthan gum, sodium polyacrylate, vitamin E acetate (tocopheryl acetate), sucralose, avocado oil (persea gratissima oil), grape seed oil (vitis vinifera seed oil), sesame oil (sesamum indicum seed oil), safflower oil (carthamus tinctorius oil), honey, benzyl alcohol

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje