Komplet za masažo Shunga Body Slide Strawberry

Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
31,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 31 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


S tem kompletom za masažo Shunga Body Slide masiranje in prejemanje masaž ne bo nikoli več enako. Ta komplet vsebuje mešanico za pripravo do 4 litrov masažnega gela in zlato rjuho, da se lahko premaknete v svet, poln užitkov. Rjuho položite na posteljo, kavč ali celo na tla, pripravite mešanico in se pripravite na najbolj prijetno in nežno masažo v svojem življenju.Opis

S tem kompletom za masažo Shunga Body Slide masiranje in prejemanje masaž ne bo nikoli več enako. Ta komplet vsebuje mešanico za pripravo do 4 litrov masažnega gela in zlato rjuho, da se lahko premaknete v svet, poln užitkov. Rjuho položite na posteljo, kavč ali celo na tla, pripravite mešanico in se pripravite na najbolj prijetno in nežno masažo v svojem življenju.

Orientalska masaža telo na telo je popolnoma vznemirljiva in močno erotična čutna izkušnja. Gel, ki se v celoti razlije po obeh golih telesih, omogoča, da ljubimca z lahkoto in skoraj popolno breztežnostjo drsita drug proti drugemu, kar ustvarja opojen in afrodizičen učinek. Že sam občutek kože postane vznemirljiv in spremeni sladko božanje v nežne dotike, ki vas pripeljejo do vrhunca vaše domišljije in najbolj divjih želja. Edinstvena zabavna pustolovščina za čutne ljubimce!

  • vključena nepremočljiva rjuha
  • 2x 250ml
  • vonj jagodnega vina
Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Komplet za masažo Shunga Body Slide Strawberry”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici