Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Komplet za masažo Shunga Body Slide Melon Mango

Šifra izdelka: E28967 | EAN koda: 697309077026
36,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Brand: Shunga

Opis

S tem kompletom za masažo Shunga Body Slide masiranje in prejemanje masaž ne bo nikoli več enako. Ta komplet vsebuje mešanico za pripravo do 4 litrov masažnega gela in zlato rjuho, da se lahko premaknete v svet, poln užitkov. Rjuho položite na posteljo, kavč ali celo na tla, pripravite mešanico in se pripravite na najbolj prijetno in nežno masažo v svojem življenju.

Orientalska masaža telo na telo je popolnoma vznemirljiva in močno erotična čutna izkušnja. Gel, ki se v celoti razlije po obeh golih telesih, omogoča, da ljubimca z lahkoto in skoraj popolno breztežnostjo drsita drug proti drugemu, kar ustvarja opojen in afrodizičen učinek. Že sam občutek kože postane vznemirljiv in spremeni sladko božanje v nežne dotike, ki vas pripeljejo do vrhunca vaše domišljije in najbolj divjih želja. Edinstvena zabavna pustolovščina za čutne ljubimce!

  • vključena nepremočljiva rjuha
  • 2x 250ml
  • vonj melona mango

Sestavine

Bottle/Bouteille #1: Demineralized Water/Eau déminéralisée (Aqua), Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glycereth-2 cocoate, Artificial Flavor/Saveur artificielle (Aroma), Benzoic Acid, Sodium PCA, DMDM Hydantoin, Aloes Vera (Aloes Barbadensis Leaf Juice), Sodium saccharin

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje