Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažni gel WarmUP malina 150ml

Šifra izdelka: 14322 | EAN koda: 4028403143229
22,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Joydivision
Barva: Red
Količina: 150ml
Suitable for: Unisex

Opis

Masažni gel WarmUP je grelni masažni gel, ki začne učinkovati takoj. 

Kdo še ni doživel tega: veseliš se masaže, a je tako hladna, da se občutek dobrega počutja hitro razblini. Z masažnim gelom WarmUp te težave ne boste imeli nikoli več. Očarljiv učinek visokokakovostnega recepta občutimo takoj in izjemno prijetno. Različne dišave vas bodo spravile v razpoloženje, ko boste dali prosto pot svoji domišljiji. Poleg tega vam WARMup nedvoumno sporoča, kaj se bo zgodilo. WARMup - visokokakovostna masažna tekočina, ki vas ogreje za vroče noči strasti!

Formula WarmUp gela je brez olj in sladkorja. 

Setavine: rastlinski glicerin, propilen glikol, voda, natrijev klorid, natrijev sulfat, aroma, limonen, CI 47005, CI 61570

Sestavine

Glycerin, Aqua, Aroma, CI 16035

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje