Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Komplet menstrualnih skodelic Satisfyer Feel Good, vijoličen

Šifra izdelka: E30963 | EAN koda: 4061504002101
12,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Purple
Količina: 2
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Therapeutic use: Yes

Opis

Te higienske menstrualne skodelice Satisfyer so izdelane iz medicinskega silikona z igrivo zasnovo in so na voljo v praktičnih kompletih z dvema skodelicama. Imajo prostornino 15 in 20 ml, zaradi česar so primerne za dneve z blažjo ali močnejšo krvavitvijo.

Menstrualna skodelica je narejena iz koži prijaznega, enostavno drsnega, fleksibilnega medicinskega silikona. Za posebej enostavno vstavljanje lahko uporabite maziva na vodni osnovi, ki se popolnoma prilegajo izdelku. Sama skodelica je izdelana v enem kosu in ni nikjer vidnih šivov oziroma spojev. 

Super lastnost menstrualnih skodelic je trajnost, saj jo lahko uporabljaš tudi 10 let. 

Nedavno objavljene študije so razkrile da kar 85% tamponov vsebuje belila, pesticide, glifosate, če jih naštejemo samo par. Ko tampon pride v stik s kožo in ga vstavimo v nožnico za dalj časa te kemikalije lahko vstopijo direktno v naš krvni obtok in povečajo možnost raka ter srčnih bolezni. Satisfyer skodelice prinesejo olajšanje ženskam, ki trpijo za pogostimi glivičnimi ter bakterijskimi okužbami in izpuščaji. Te infekcije so pogosto povzročene zaradi sintetičnih materialov iz katerih so narejeni tamponi in higienski vložki, saj ti materiali zadržujejo toploto in vlago in posledično pomagajo bakterijam in glivicam, da se razmnožijo.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje