Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Mini vibrator Intense Roger črn

Šifra izdelka: D-221086 | EAN koda: 8435565908096
26,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Intense

Opis

Mini vibrator Intense Roger je ergonomsko zasnovan tako, da ustreza natančni stimulaciji, ki jo lahko uporabimo v vseh erogenih conah. Obris, oblika in mehkoba omogočajo enostavno stimulacijo. Tako enostavno kot za uporabo, enako enostavno je čiščenje in shranjevanje. Intense Rabbit je popoln močan, majhen in kompakten vibrator, njegovih 9 centimetrov vas bo navdušilo. Idealno za nošenje v torbi za v službo ali na potovanje.

Roger je izdelan iz medicinskega silikona in ABS plastike. Deluje na 3 LR44 baterije, ki so priložene za takojšno akcijo. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje