Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Mini vibrator WomanVibe Bugsy

Šifra izdelka: D-213875 | EAN koda: 8425402156377
28,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Womanvibe

Opis

Mini vibrator Womanvibe Bugsy bo obnorel vaš klitoris. Kot nalašč za uporabo kjer koli, vzemite ga s seboj in ga vklopite, ko vam je všeč vznemirljiv žgečkljiv občutek Bugsyja, ki doseže 11.000 vrtljajev na minuto. Izdelan je iz mehkega in svilnatega silikona, ki spoštuje vaše telo in okolje. Kot nalašč za uporabo na klitorisu, bradavicah ali občutljivih predelih.

Bugsy deluje na baterije LR44, ki jih dobite v kompletu. Razvajal pa vas bo z eno močno hitrostjo vibracij

Vibrator je popolnoma vodooporen in ga lahko vzamete s seboj pod tuš ali v kad. 

Čiščenje vibratorja je enostavno, preprosto ga sperite pod toplo vodo ali dodajte malenkost nežnega mila, seveda pa lahko uporabite tudi čistilo za erotične igračke.

Pri uporabi lubrikanta izberite samo lubrikante na vodni osnovi, saj bi lubrikanti na silikonski osnovi lahko poškodovali izdelek.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje