Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Mini vibrator Easytoys Pocket Rocket, roza

Šifra izdelka: ET008PNK | EAN koda: 8718627522134
17,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Easytoys Mini Vibe Collection
Barva: Pink
Material: ABS
Vibrations: Standard Vibration
Vibration power: Hard vibrations
Operation: Control button
Suitable for: Unisex
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Silicon Base
Speed modes: 1
Zaščita za potovanja: Da
Flexible: No
Batteries: Necessary for use
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Noise level: Normal
Stimulation: Clitoral stimulation
Charger: Batteries

Opis

Kjer koli že ste, se Pocket Rocket ujema z vašim razpoloženjem. Mini vibrator Easytoys Pocket Rocket ima 4 priložene nastavke, ki jih menjavate kakor hočete in kolikor hočete, odvisno je od vas. Obrnite pokrovček in uživajte. Vsak nastavek ima svojo teksturo in zato svoj edinstven stimulativni občutek. Ne glede na to, kateri vam je ljubši, ste lahko vedno prepričani, da vas bo pripeljal do vrhunca, po katerem ste hrepeneli. Poleg tega, da je odličen spremljevalec med vašimi samostojnimi avanturami, je kot nalašč tudi za uporabo kot masažer med razburljivo predigro s partnerjem.

Pocket Rocket je vodoodporen in ga lahko uporabljate tudi v kadi ali pod prho. Po končani uporabi pa ga enostavno očistite pod vodo z milom ali čistilom za erotične igračke.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje