Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Mini vibrator Custom Bullets Spring

Šifra izdelka: D-225615 | EAN koda: 8435565912345
29,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Custom Bullets

Opis

Mini vibrator Custom Bullets Spring je vse, kar potrebujete za dobro zabavo.

Ta majhen in močan vibrator vas bo razvajal z 10 funkcijami vibriranja, ki jih boste upravljali le z enim gumbom na spodnjem delu. Custom Bullets vibratorji zagotavljajo natančno skušnjavo in neverjetne užitke, ki jim kar ne bo konca.

Baterija vibratorja je polnila, zato ga po končani uporabi enostavno priklopite na priložen magnetni USB kabel in napolnite za naslednjo uporabo.

Vibrator je vodoodporen in primeren za uporabo z lubrikanti na vodni odnovi ter čiščenje s tekočo vodo. Ni pa 100% vodotesen, zato ni primeren za uporabo v kadi ali pod tušem.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje