Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Mini vibrator Pretty Love Stev

Šifra izdelka: DEBRA01330 | EAN koda: 6959532320152
17,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Pretty Love

Opis

Mini vibrator Pretty Love Stev je majhen a zmogljiv vibrator z realistično obliko. Njegova rahlo narebrena površina bo ob penetraciji poskrbela za posebne občutke, njegova zaobljena glavica bo odlična za stimulacijo g-točke.

Vibrator je izdelan iz 100% silikona, je telesu prijazen in popolnoma varen za uporabo. Za delovanje uporablja 1x baterijo AAA, ki ni priložena. Stev je vodoodporen in se z njim lahko zabavate tudi v kadi ali pod prho. 

Vibrator po končani uporabi vedno očistite s čistilom erotičnih igračk in ga dobro osušite, preden ga pospravite za naslednjo uporabo.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje