Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Mini vibrator Romance Marly

Šifra izdelka: 21764 | EAN koda: 8719632679523
52,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Dream Toys

Opis

Mini vibrator Romance Marly je diskretna erotična igračka, ki jo brez težav skriješ v vsako torbico. Marly bo tako vedno in povsod s teboj, pripravljen da te zadovolji tako doma kot na potovanju ali počitnicah. Njegova oblika je odlična tako za direktno stimulacijo klitorisa s konico, kot tudi za nežno masažo če ga uporabiš v ležečem položaju.

Ta elegantni mini vibrator ti ponuja kar 3 hitrosti vibriranja in 7 različnih načinov, med katerimi se zagotovo skriva tudi tvoj najljubši. 

Vibrator Marly ne potrebuje menjave baterij, saj jih enostavno napolniš preko priloženega USB kabla in že je pripravljen na nove dogodivščine. Za eno polnjenje potrebuje približno 2 uri, polna baterija pa prinaša približno 60 minut brezskrbnih užitkov. Kot se za kvalitetno igračko spodobi je tudi vodoodporen, zato bo s teboj z veseljem skočil tudi pod tuš ali v prijetno kopel.

O seriji izdelkov Romance

Romance je serija erotičnih igračk blagovne znamke Dream Toys. Serija Romance v svoji zbirki združuje kvalitetne erotične igračke iz silikona v bordo rdeči barvi z elegantno obliko in prijetnimi detajli. Izdelki iz te odlične zbirke te bodo razvajali z veliko različnimi funkcijami, ne glede na to kje si jih zaželiš. Izdelki so namreč vodoodporni zato jih lahko uporabljaš tudi med tuširanjem. Na baterije pa prav tako lahko pozabiš, saj vse izdelke lahko polniš preko USB kabla. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje