Olje ON Ultra
* slika je simbolična

Olje ON Ultra 5ml

Zaloga: Na zalogi
22,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 22 točk zvestobe!   

Predviden datum dostave:

Olje ON Ultra je naravno olje za takojšnje vzburjenje, za katerega uporabnice poročajo da zares deluje! Drugi podobni izdelki, ki obljubljajo vzburjenje in močnejši ter boljši orgazem vsebujejo metanol in ostale podobne sestavine, Olje ON pa je povsem naravno olje saj vsebuje smo naravne rastlinske sestavine, ki so v uporabi že stoletja, vendar v tej kombinaciji združene prvič. Olje ON je namenjen vsem uporabnicam, ki si želijo razburljivejše spolnosti, primeren pa tudi za ženske, ki potrebujejo nekoliko pomoči pri naravni vzburjenosti in libidu.

Olje ON Ultra je naravno olje za takojšnje vzburjenje, za katerega uporabnice poročajo da zares deluje!

Drugi podobni izdelki, ki obljubljajo vzburjenje in močnejši ter boljši orgazem vsebujejo metanol in ostale podobne sestavine, Olje ON pa je povsem naravno olje saj vsebuje smo naravne rastlinske sestavine, ki so v uporabi že stoletja, vendar v tej kombinaciji združene prvič. Olje ON je namenjen vsem uporabnicam, ki si želijo razburljivejše spolnosti, primeren pa tudi za ženske, ki potrebujejo nekoliko pomoči pri naravni vzburjenosti in libidu.

Olje ON pri uporabi vzbudi več različnih učinkov, prvi so toplotni učinki, kasneje boste začutile rahlo mravljinčaste in rahlo naelektrene vibracije, vsi skupaj pa posledično vodijo do takojšnje vzburjenosti in hitre navlaženosti. Olje ON tako povzroči da uporabnice sedaj lahko doživijo orgazme hitreje in pogosteje, orgazmi z uporabo olja ON pa so tudi daljši in močnejši.

Olje ON se najpogosteje uporablja v spalnici in v dvoje, ni pa pravilo, zato ga uporabnice tudi vsakodnevno nosijo v torbici in je tako pripravljen na uporabo kjerkoli in kadarkoli tudi ko so same.

Navodila za uporabo:

 • stekleničko pred uporabo dobro pretresite
 • na prst nanesite 1-2 kapljici olja ON
 • nežno vtrite na predel klitorisa
 • delovanje se pojavi v roku 45 sekund od nanosa, delovanje se stopnjuje in doseže svoj maksimalni učinek v 2 minutah, učinki pa popolnoma splahnijo v do 45 minutah
 • olje lahko nanesete večkrat vendar pred ponovnim nanosom počakajte vsaj 2 minuti
 • ob uporabi lubrikanta pazite da najprej nanesete olje in nato počakate vsaj 2 minuti da olje sprosti svoje učinke, nato nanesite lubrikant

Obvestila: 

 • pri uporabi olja ON se lahko brezskrbno poslužite tudi oralnega seksa saj je olje povsem naravno in ga lahko zaužijete
 • olje ON nima znanih stranskih učinkov
 • pri zelo redkih uporabnicah lahko olje ON povzroči rahlo nelagodje, v primeru da se to zgodi vam ga enostavno umijte z milom

Opozorila:

 • olja ne uporabljajte: v primeru vaginalnega vnetja, nosečnosti ali suma nanjo, dojenja ali drugih vaginalnih bolezni
 • olje ON ni lubrikant zato ga ne uporabljajte vaginalno, namenjen je le klitoralni uporabi
 • olja ON ne uporabljajte s kondomi saj ni namenjen vaginalni uporabi
 • pri uporabi se izmikajte stiku z očmi, v primeru stika pa oči takoj sperite z vodo

V naši ponudbi boste našli Olja ON Lite, Original in Ultra, ki se med seboj razlikujejo po moči učinkov, Lite olje je nekoliko blažje kot olje Original, Ultra pa močnejše.

*Vsi našteti učinki in trditve so različne od primera do primera. Ni nujno da boste z oljem ON doživele močnejši, daljši ali več orgazmov, prav tako čas začetka delovanja, intenzivnost, trajanje učinka, navlaženost in vzburjenost niso nujno zagotovljeni vsem uporabnicam. Olje ne vpliva na osebno srečo in medsebojne odnose, saj so le ti posledica drugih dejavnikov.

Ni mnenj za ta izdelek

Je paket diskretno zapakiran?

Vsa naročila so odposlana v nevtralni embalaži brez imena spletne trgovine. Vaš nakup je popolnoma diskreten.

Kdaj lahko pričakujem naročene izdelke?

Vsi izdelki iz zaloge, naročeni do 13. ure, so odposlani že isti dan, izdelki, ki pa niso na zalogi, pa bodo odposlani v roku 2-5 dni.

Ali lahko naročim brez registracije?

Seveda. Naročilo lahko izvedete kot gost brez registracije, pri čemer pa vam povračilo 5% nakupa v obliki bonus točk ne pripada.

Je moj nakup varen?

Vsa komunikacija na spletni trgovini Gtocka.si je zavarovana z SSL certifikatom, za to ni skrbi, da bi pri uporabi spletne trgovine prišlo do kakršne koli zlorabe.

Ali lahko izdelek vrnem?

Če vam izdelek ne odgovarja, vam omogočamo vračilo in zamenjavo izdelkov v roku 14 dni. Izdelek morate vrniti nepoškodovan in v nespremenjeni količini.

10 podobnih izdelkov

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo