Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Komplet Sensuva XO Kisses & Orgasms

Šifra izdelka: E24299 | EAN koda: 855559008003
45,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Sensuva

Opis

Si želite izkusiti več kot 1000 ščegetajočih, razburljivih, prste-zvijajočih in posteljo tresočih trenutkov? Potem je komplet Sensuva pravi za vas!

Vsebuje namreč Jagodni balzam za ustnice s feromoni (2 ml), ki bo vaše ustnice spremenil v vibrator in po ustnicah vašega partnerja poslal valove drgeta, ki bodo preplavili njegovo telo. In še najboljše, ta vlažilni balzam vsebuje naravne sestavine in le kanček arome za privlačnejši vonj vaših ustnic!

Komplet se lahko poleg balzama pohvali tudi z Oljem za vzburjenje ON (5 ml), zaradi katerega boste kar drhteli od užitka, te občutke pa boste lahko delili tudi s partnerjem. Ta 100% naravni izdelek je ne le odličen pripravek za masažo, temveč tudi osebni lubrikant, ki ne vsebuje mentola, poleg tega pa ena steklenička omogoča kar okoli 50 nanosov. Le kaj bi si še lahko želeli od olja za vzburjenje?!?

Prepričani smo, da boste s pomočjo balzama in olja zanetili strasti v spalnici, vendar je pomembno tudi, da jih znate nato ohraniti poskočne! To boste lahko dosegli s pomočjo priloženega Vodnika po poljubljanju v katerem je več kot 40 različnih tehnik poljubljanja, ki bodo iz vas naredile seksi zapeljivko ali zapeljivca!

Sestavine

ON Natural Arousal Oil: Proprietary Essential Oil Blend including: Sweet Almond Oil, Cinnamomum Zeylanicum, Natural Tocopherols (Vitamin E); Silica, Natural Flavors, Rosemary Oil Extract. X on the Lips - Strawberry: Beeswax, Proprietary Essential Oil Blend Including: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond Oil), Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamon Oil), Natural Tocopherols (Vitamin E), Rosmarinus Officinalis (Rosemary Oil Extract), Pheromones, Natural Flavors, (May Contain +/-) CI 26100 (Red 17)

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje