Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stimulacijski sprej Pjur MySpray 20ml

Šifra izdelka: 10470-01 | EAN koda: 827160104238
17,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Pjur
Barva: Transparent
Količina: 20 ml
Suitable for: Women
Zaščita za potovanja: Da

Opis

Pjur MySpray je stimulacijski sprej, izdelan posebej za nežnejši spol, ki bo poskrbel, da boste doživele intenzivnejše, boljše in pogostejše orgazme. Izdelan je na podlagi posebne formule, ki pospeši prekrvavitev na intimnih predelih ženskega telesa in tako poveča občutljivost ter okrepi spolno vzburjenje.

Uporaba:

Pred spolnim odnosom ali med predigro nanesite na intimne predele in ga nežno vmasirajte. V kratkem boste začutile nežne občutke ščemenja ter povečano vzburjenje, kar vam pričaralo neverjetne občutke med samo predigro kot tudi spolnim odnosom.

Vsebina: 20ml

Sestavine: Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Methyl Nicotinate

Sestavine

PROPYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PANTHENOL, AQUA, METHYL NICOTINATE

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje