Stimulacijske kapljice Orgie Orgasm 30ml

Zaloga: Na zalogi
15,90 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 15 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Stimulacijske kapljice Orgie Orgasm so orgazmične kapljice za namen doseganja boljšega in intenzivnejšega orgazma. Narejene so na osnovi formule sestavin iz Amazonke, kar še dodatno poveča občutljivost klitorisa. Kapljico ali dve nanesite direktno na klitoris, jih vmasirajta in to bo dovolj, da spodbudite v ženski boljše občutke, ki privedejo do močnejšega orgazma.Opis

Stimulacijske kapljice Orgie Orgasm so orgazmične kapljice za namen doseganja boljšega in intenzivnejšega orgazma. Narejene so na osnovi formule sestavin iz Amazonke, kar še dodatno poveča občutljivost klitorisa. Kapljico ali dve nanesite direktno na klitoris, jih vmasirajta in to bo dovolj, da spodbudite v ženski boljše občutke, ki privedejo do močnejšega orgazma.

Sestavine: 

 • Glicerin (ali glicerol) – je brezbarvno vlažilno sredstvo, ki nima vonja. Pripomore k uravnavanju vlage, saj nase veže vodo iz okolja.
 • Polisorbat 20 – deluje kot emulgator oziroma stabilizator in je proizveden iz kokosovega olja.
 • Propilen glikol – viskozna prozorna tekočina brez vonja, ki je topna tako v vodi kot alkoholu in se uprablja v kozmetični in prehrambeni industriji za namen izdelovanja krem, zobnih past, ustnih vod, eteričnih oziroma parfumskih vod.
 • Fenoksietanol je naravni konzervans, ki ga najdemo v raznih kozmetičnih izdelkih in tudi v zelenem čaju. Konzervansi so pomembni iz vidika ohranjanja varnosti kozmetičnih izdelkov, saj izdelek ščitijo pred mikroorganizmi.
 • Meta spodbuja vznemirjenje, saj s svojim dvojnim delovanjem učinkuje sprva na občutek gretja in kasneje hlajenja. Prav zato velja kot izredno močan stimulator G-točke.
 • Olje Nageljnovih žbic (Eugenia caryophyllus) – v času Renesanse so verjeli, da žbice varujejo pred epidemijami. Eterično olje nageljnovih žbic poživlja celotno telo, zato se uporablja za lajšanje depresij, grgranje in nego ustne votline ter dlesni. Če se ga doda k masaži ali kopeli, nam pomaga sprostiti utrujene sklepe in mišice
 • Eugenol – naravna sestavina eteričnih olj, ki se uporablja kot dišava kozmetičnih izdelkov.
 • Limonen – brezbarven tekoč ogljikovodik z močnim pomarančnim vonjem, čeprav je ime dobil po limoni – njena lupina namreč vsebuje precejšnjo mero limonena.

Opozorila:

 • kapljice ne uporabljajte: v primeru vaginalnega vnetja, nosečnosti ali suma nanjo, dojenja ali drugih vaginalnih bolezni
 • kapljice niso lubrikant zato ga ne uporabljajte vaginalno, namenjen je le klitoralni uporabi
 • kapljic ne uporabljajte s kondomi saj ni namenjen vaginalni uporabi
 • pri uporabi se izmikajte stiku z očmi, v primeru stika pa oči takoj sperite z vodo
Mnenja(1)

Mnenja

Ocena:
5 povprečje glede na 1 oceno.

Nika 01.04.2021

Ni boljših

Sem poskusila že več izdelkov, te kapljice pa so do sedaj najboljše

Je mnenje uporabno?

Napiši mnenje za “Stimulacijske kapljice Orgie Orgasm 30ml”


Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici