Stimulacijske kapljice Orgie Kissable 30ml

Zaloga: Na zalogi
15,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 15 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Orgasm drops Kissable veljajo za najboljše orgzmične kapljice, s pomočjo katerih bodo vaši poljubi slajši in občutki mnogo bolj vznemirljivi. Kapljice so narejene po posebni formuli s katero omogočite klitorisu boljšo občutljivost. Kaplica ali dve bosta dovolj, da spodbudite klitoris in s tem povečate občutek užitka in si s tem zagotovite izjemne trenutke užitka. Poleg sestavin, ki povzročajo stimulativnost klitorisa, je dodana tudi aroma jagode, kar dodatno popestri poljube na tistih bolj intimnih delih.Opis

Orgasm drops Kissable veljajo za najboljše orgzmične kapljice, s pomočjo katerih bodo vaši poljubi slajši in občutki mnogo bolj vznemirljivi. Kapljice so narejene po posebni formuli s katero omogočite klitorisu boljšo občutljivost. Kaplica ali dve bosta dovolj, da spodbudite klitoris in s tem povečate občutek užitka in si s tem zagotovite izjemne trenutke užitka. Poleg sestavin, ki povzročajo stimulativnost klitorisa, je dodana tudi aroma jagode, kar dodatno popestri poljube na tistih bolj intimnih delih.

Sestavine: 

 • Glicerin (ali glicerol) – je brezbarvno vlažilno sredstvo, ki nima vonja. Pripomore k uravnavanju vlage, saj nase veže vodo iz okolja.
 • Polisorbat 20 – deluje kot emulgator oziroma stabilizator in je proizveden iz kokosovega olja.
 • Propilen glikol – viskozna prozorna tekočina brez vonja, ki je topna tako v vodi kot alkoholu in se uprablja v kozmetični in prehrambeni industriji za namen izdelovanja krem, zobnih past, ustnih vod, eteričnih oziroma parfumskih vod.
 • Fenoksietanol je naravni konzervans, ki ga najdemo v raznih kozmetičnih izdelkih in tudi v zelenem čaju. Konzervansi so pomembni iz vidika ohranjanja varnosti kozmetičnih izdelkov, saj izdelek ščitijo pred mikroorganizmi.
 • Olje Nageljnovih žbic (Eugenia caryophyllus) – v času Renesanse so verjeli, da žbice varujejo pred epidemijami. Eterično olje nageljnovih žbic poživlja celotno telo, zato se uporablja za lajšanje depresij, grgranje in nego ustne votline ter dlesni. Če se ga doda k masaži ali kopeli, nam pomaga sprostiti utrujene sklepe in mišice
 • Eugenol – naravna sestavina eteričnih olj, ki se uporablja kot dišava kozmetičnih izdelkov.
 • Limonen – brezbarven tekoč ogljikovodik z močnim pomarančnim vonjem, čeprav je ime dobil po limoni – njena lupina namreč vsebuje precejšnjo mero limonena.
 • Saharin – umetno sladilo brez kalorične vrednosti, najdemo ga pod oznako E954.
 • Mentol – njegov namen je aktivna učinkovina ter hladilni učinek, deluje protivnetno in kot blag anestetik.

Opozorila:

 • kapljice ne uporabljajte: v primeru vaginalnega vnetja, nosečnosti ali suma nanjo, dojenja ali drugih vaginalnih bolezni
 • kapljice niso lubrikant zato ga ne uporabljajte vaginalno, namenjen je le klitoralni uporabi
 • kapljic ne uporabljajte s kondomi saj ni namenjen vaginalni uporabi
 • pri uporabi se izmikajte stiku z očmi, v primeru stika pa oči takoj sperite z vodo
Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Stimulacijske kapljice Orgie Kissable 30ml”


Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici