Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stimulacijska krema V-Active, 50ml

Šifra izdelka: 251237 | EAN koda: 4042342000399
17,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: HOT
Barva: Transparent
Količina: 50ml
Suitable for: Women

Opis

Sedaj tudi vi lahko doživite pogostejše, močnejše in boljše orgazme!

Stimulacijska krema V-Active za ženske s prijetnim vonjem vanilije in posebno kombinacijo učinkovin lahko na intimne dele telesa deluje poživljajoče in erotično stimulativno. Krema pomaga pri cirkulaciji krvi in občutljivosti vašega klitorisa ter s tem omogoča lažjo pot do orgazma, ki bo lahko tudi intenzivnejši in boljši.

Uporaba:

Kremo v zmerni količini nanesite po zunanjih ustnicah in klitorusu ter nežno vmasirajte, da se krema absorbira. Pred penetracijo s kondomom počakajte do 5 minut, da se krema popolnoma absorbira v kožo.

Opozorila:

  • hranite na hladnem, suhem in temnem mestu
  • ne izpostavljajte sončni svetlobi
  • krema je namenjena le zunanji uporabi na koži
  • krema ne sme priti v stik z očmi ali odprtimi ranami na koži
  • hranite izven dosega otrok
  • v primeru, da imate zdravstvene težave, jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte z zdravnikom
  • v primeru, da ste na katero izmed sestavin alergični, kreme ne uporabljajte

Sestavine: petrolatum, paraffinum liquidum, vanillyl butyl ether, juniperus communis fruit oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, limonene, eugenia caryophyllus leaf oil, methyl salicylate, cinnamomum zeylanicum leaf oil, eugenol, linalool, benzyl benzoate, cinnamal

Sestavine

petrolatum, paraffinum liquidum, vanillyl butyl ether, juniperus communis fruit oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, limonene, eugenia caryophyllus leaf oil, methyl salicylate, cinnamomum zeylanicum leaf oil, eugenol, linalool, benzyl benzoate, cinnamal

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje