Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stimulacijsko O olje HighOnLove 30 ml

Šifra izdelka: HOL-1810-3 | EAN koda: 628250123210
54,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: High on Love
Količina: 30ml

Opis

Stimulacijsko O olje HighOnLove - Čutno zlitje popolnoma naravnih olj in vrhunskega olja konopljinih semen je ustvarjeno za revolucijo v načinu ljubljenja, saj podžiga intenzivnejšo in globljo izkušnjo orgazma. Ta razburljiva mešanica lahko poveča pretok krvi, spodbuja naravno vlaženje in navsezadnje prebudi čute, ki vas bodo popeljali na neznana ozemlja.

Stimulacijsko O olje HighOnLove je bilo zasnovano za preobrazbo tistih, ki se soočajo s suhostjo nožnice, nelagodjem in zmanjšanim libidom. Premišljeno ustvarjeno za ženske in blaženo cenjeno v parih. 100% naravno. Izdelano v majhnih serijah za zagotavljanje najvišje kakovosti.

Opozorila:

  • Če imate težave z zdravjem ali kožo se pred uporabo posvetujte z zdravnikom
  • Hranite izven dosega otrok
  • Hranite na hladnem in v suhem prostoru
  • Pred uporabo kanček olja nanesite na podlaket in preverite občutljivost, če se pojavi reakcija na koži ali draženje, olja ne uporabljajte

Sestavine

EAU / WATER (AQUA), GLYCERIN USP / GLYCERIN 99.5%, PROPYLENE GLYCOL, POLYQUATERNIUM, L-ARGININE HCL, HUILE DE GRAINES DE CHANVRE / HEMP SEED OIL (CANNABIS SATIVA SEED OIL), ETHYLCELLULOSE HYDROXYLE / HYDROXYETHYLCELLULOSE, DMDM HYDANTOIN / DMDMH, BENZOATE DE SODIUM / SODIUM BENZOATE, HUILE DE MENTHE POIVRÉE / PEPPERMINT OIL (MENTHA PIPERITA OIL), CAPSICUM, VITAMIN E / TOCOPHERYL ACETATE.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje