Stimulacijsko O olje HighOnLove 30 ml

Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
50,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 50 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


Stimulacijsko O olje HighOnLove - Čutno zlitje popolnoma naravnih olj in vrhunskega olja konopljinih semen je ustvarjeno za revolucijo v načinu ljubljenja, saj podžiga intenzivnejšo in globljo izkušnjo orgazma. Ta razburljiva mešanica lahko poveča pretok krvi, spodbuja naravno vlaženje in navsezadnje prebudi čute, ki vas bodo popeljali na neznana ozemlja.

Stimulacijsko O olje HighOnLove je bilo zasnovano za preobrazbo tistih, ki se soočajo s suhostjo nožnice, nelagodjem in zmanjšanim libidom. Premišljeno ustvarjeno za ženske in blaženo cenjeno v parih. 100% naravno. Izdelano v majhnih serijah za zagotavljanje najvišje kakovosti.Primerno za ženske
Opis

Podrobnosti izdelka

Primerno zaŽenske
Vsebina30ml

Stimulacijsko O olje HighOnLove - Čutno zlitje popolnoma naravnih olj in vrhunskega olja konopljinih semen je ustvarjeno za revolucijo v načinu ljubljenja, saj podžiga intenzivnejšo in globljo izkušnjo orgazma. Ta razburljiva mešanica lahko poveča pretok krvi, spodbuja naravno vlaženje in navsezadnje prebudi čute, ki vas bodo popeljali na neznana ozemlja.

Stimulacijsko O olje HighOnLove je bilo zasnovano za preobrazbo tistih, ki se soočajo s suhostjo nožnice, nelagodjem in zmanjšanim libidom. Premišljeno ustvarjeno za ženske in blaženo cenjeno v parih. 100% naravno. Izdelano v majhnih serijah za zagotavljanje najvišje kakovosti.

Opozorila:

  • Če imate težave z zdravjem ali kožo se pred uporabo posvetujte z zdravnikom
  • Hranite izven dosega otrok
  • Hranite na hladnem in v suhem prostoru
  • Pred uporabo kanček olja nanesite na podlaket in preverite občutljivost, če se pojavi reakcija na koži ali draženje, olja ne uporabljajte
Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Stimulacijsko O olje HighOnLove 30 ml”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici