Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Naprstni vibrator Satisfyer Bold Lover vijoličen

Šifra izdelka: D-232145 | EAN koda: 4061504004099
39,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Pink
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Max Diameter: 4,5 cm
Operation: Push button
Dolžina: 9,3 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 12
Waterproof: Yes
Vaginal stimulation: Yes
Noise level: Very quiet
Stimulation: Clitoral stimulation, Nipple stimulation, Vaginal stimulation
Charger: USB plug

Opis

Naprstni vibrator Satisfyer Bold Lover je idealen vibrator za začetnike, ki navduši predvsem z intuitivnim upravljanjem, močnimi vibracijami in vsestranskostjo.

Satisfyer Bold Lover zlahka ovijaš okoli prsta: Preprosto zdrsni s prstom skozi njegovo zanko in razvajaj svoje erogene cone z močnimi in globokimi vibracijami. Ne glede na to, ali ga uporabljaš kot klitoralni vibrator ali za druge vroče točke, kot so penis, bradavičke ali presredek – Satisfyer Bold Lover navduši s svojimi različnimi možnostmi uporabe in intuitivnim upravljanjem. S svojo majhno konico zagotavlja natančno in ciljno stimulacijo. 12 vibracijskih programov naprstnega vibratorja vedno znova poskrbi za raznolikost v samostojnih trenutkih ali pri ljubljenju v dvoje.

Katere dodatne prednosti ponuja izdelek Satisfyer Bold Lover? Telo naprstnega vibratorja je izdelano iz mehkega medicinskega silikona, s svojo ukrivljeno obliko pa se popolnoma prilagodi tvoji roki. Satisfyer Bold Lover prav tako poskrbi za opojno stimulacijo pod vodo: Naprstni vibrator je vodoodporen (IPX7) in bo poskrbel za užitke tudi pod tušem in v kopalni kadi.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje