Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Naprstni vibrator Pretty Love Nelly

Šifra izdelka: DEBRA01341 | EAN koda: 6959532332414
19,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Pretty Love

Opis

Če želite vibracije, ki vas popeljejo do vrhunca, si omislite rožnati silikonski naprstni vibrator Pretty Love Nelly. Ta gladka in fleksibilna igračka je izdelana iz silikona in je zasnovana tako, da se popolnoma prilega vašemu telesu. Ta vibrator je oblikovan tako, da se prilega vaši vagini, in intenzivno stimulira vaš klitoris, saj jezičku podobna konica drsi ob klitoris. Izbirate lahko med držanjem saj ima dve elastiki skozi kateri potisnete prste in ga držijo na mestu in uporabo kot vibrator za v hlačke. 

Napajanje vibratorja je baterijsko in sicer uporablja 1 baterijo AAA. Vibrator je vodoodporen in ga lahko uporabljate tudi v kadi in pod tušem. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje