Organski lubrikant BioGlide Original z ginsengom, 100ml

Zaloga: Na zalogi
9,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 9 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


To je lubrikant, ki se lahko pohvali s 100% naravno sestavo, brez arome, dodanih barvil ter konzervansov, in je prav tako tudi vegansko mazilo. Edinstvena formula lubrikanta BioGlide temelji na vodni osnovi, njegovo naravno sestavo pa potrjuje tudi certifikat BDiH. BioGlide omogoča gladko teksturo, ter dolgotrajno navlaženost brez lepljivih madežev. Občutite lubrikant, ki prihaja iz srca naraveOpis

Podrobnosti izdelka

Vsebina100ml

To je lubrikant, ki se lahko pohvali s 100% naravno sestavo, brez arome, dodanih barvil ter konzervansov, in je prav tako tudi vegansko mazilo. Edinstvena formula lubrikanta BioGlide temelji na vodni osnovi, njegovo naravno sestavo pa potrjuje tudi certifikat BDiH. BioGlide omogoča gladko teksturo, ter dolgotrajno navlaženost brez lepljivih madežev. Občutite lubrikant, ki prihaja iz srca narave.

BioGlide bo zadovoljil želje vseh uporabnikov, ki iščejo kvaliteten ter 100% naraven in veganski produkt, ki bo pripomogel k bolj kvalitetnemu spolnemu življenju. Pri uporabi umetnih lubrikantov se več uporabnikov srečuje z neprijetno srbečico, veliko ženskih predstavnic pa tudi z vnetji, z uporabo BioGlide lubrikanta pa bo to preteklost. BioGlide ima nevtralni PH, kiomogoča povsem varno uporabo.

Številne prednosti BIOglide lubrikanta:

  • 100% organski proizvod
  • je zelo učinkovit, (manj je več)
  • brez sintetičnih dišav
  • dermatološko in klinično testiran
  • koži in sluznici prijazna formula
  • pH-nevtralen
  • primeren za uporabo z izdelki iz lateksa
  • izdelano v Nemčiji

Sestavine:

Glycerin, Aqua, Sodium Lactate, Chondrus Crispus (Carrageen) Extract, Xanthan Gum, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Lactic Acid ter Ginseng(Panax ginseng, Panax quinquefolius), kot izvor življenja že pred tisočletji častili predvsem ljudje na Daljnem vzhodu, kjer je cesar, kot najdragocenejše Budino darilo, svojim zvestim podanikom podaril prav korenino ginsenga.

Količina: 100 ml

Proizvajalec:
JoyDivision intenational AG
Rudolf-Diesel- Weg 10
30419 Hannover, Nemčija

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Organski lubrikant BioGlide Original z ginsengom, 100ml”


Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici