Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Naravni lubrikant Coquette Candylicious, 100ml

Šifra izdelka: D-227312 | EAN koda: 8435565913458
15,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Brand: Coquette

Opis

Coquette Candylicious je veganski lubrikant z okusom bonbonov in krofov, izdelan iz kvalitetnih sestavin in je odlična izbira za vse, ki imate občutljivo kožo, ste nagnjeni k glivičnim okužbam ali imate druge podobne težave.

Nekaj koristnih informacij pri izbiri lubrikanta:

  • če ste vi ali vaš partner nagnjeni k glivičnim okužbam (kandidiaza itd.), se morata izogibati silikonskim lubrikantom in tistim, ki vsebujejo glicerin. Coquette je lubrikant, ki je 100% izdelan na vodni osnovi.
  • če ima kdo od vaju občutljivo kožo, alergije ali druge težave, se izogibajte lubrikantom, ki vsebujejo paraben. Lubrikant Coquette Womansensitive je 100% brez parabenov.

In zelo pomembno:

nikoli ne smemo uporabljati silikonskih maziv s silikonskimi igračami, saj se bodo poškodovale, maziv z olji pa ne smemo uporabljati v kombinaciji s kondomi, saj tvegamo, da se bodo le ti poškodovali.

Zakaj izbrati lubrikant Coquette:

  • Izdelan je 100% na vodni osnovi in vsebuje tudi Aloe vero, ki olajša vaginalno / analno hidracijo
  • 100% brez sladkorja
  • 100% brez glutena
  • njegove glavne sestavine so naravne in primerne za vegane

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje