Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Nastavek za penis Addicted Toys Sleeve

Šifra izdelka: D-222071 | EAN koda: 8435565909185
12,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Addicted Toys

Opis

Nastavek za penis Addicted Toys zagotavlja večjo debelino in zaradi svoje teksture in dizajna prinaša večje zadovoljstvo obema med spolnim odnosom.

Izdelan je iz kvalitetnega TRP materiala in popolnoma ustreza vsem velikostim penisa, saj je izredno elastičen. Površina nastavka je teksturirana, da nudi boljšo stimulacijo. Nastavek stisne penis in vaša erekcija je lahko daljša, saj ta obroček omogoča, da odložite ejakulacijo in ohranite pokončni penis veliko dlje. Lahko se uporablja na penisu, na prstu ali na dildu/vibratorju.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje

Sorodni izdelki