Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski nastavek za penis Wave Knights

Šifra izdelka: LVTOY00602 | EAN koda: 6970260907453
15,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Lovetoy

Opis

Vibracijski nastavek za penis Wave Knights je odlična izbira za posameznike in partnerje, ki si želijo dolge erekcije brez težav.

Izdelan je iz TPE materiala, ki je izredno prijeten na dotik, kar ustvarja pristne občutke tako znotraj kot zunaj. Vibracijski nastavek za penis Wave Knights je ustvarjen za užitek tako moških kot žensk, z dodatnimi vznemirljivimi vibracijami poveča užitek v spalnici tako za vas kot za vašega partnerja. Zagotavlja, da oba s partnerjem doživita mogočne valove stimulacije za užitek ob dvojnem orgazmu.

Z udobnim in stimulativnim ovojem objame penis in z dodatnim povečanjem obsega odlično opravi svoje delo. Izjemno raztegljiv, se ne raztrga zlahka in ne škoduje telesu. Lahko ga uporabljate večkrat in je zelo enostaven za čiščenje. 

Za delovanje potrebuje 1 baterijo CR2032, ki jo prejmete v kompletu. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje

Sorodni izdelki

Fantasy X-tensions

Kletka za penis Extreme Power Cage

31,95 €
Poglej več
Fantasy X-tensions

Nastavek za penis Magic

20,95 €
Poglej več
Easytoys Men Only

Komplet nastavkov za penis Easytoys

Redna cena: 15,95 €

Special Price 8,99 €

Poglej več
Ns Novelties

Nastavek za penis Renegade Reversible, črn

30,95 €
Poglej več