Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Kapsule Viamax Testorizer 60/1

Šifra izdelka: VM-3020 | EAN koda: 4742902010751
42,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: VIAMAX
Suitable for: Men

Opis

Najnaprednejši dodatek na svetu za povečanje moškega nagona in vitalnosti. Viamax Testorizer je edini izdelek za povečanje testosterona na trgu, ki deluje na treh ravneh. Predvsem formula pomaga pri sproščanju vezanih hormonov in pretvorbi holesterola v testosteron. Za povečanje učinka Viamax Testorizer nato poveča tudi pretok krvi v delujoče mišice in izboljša presnovni odziv. To lahko poveča rast mišic, poveča spolno slo, izboljša razpoloženje, zmanjša utrujenost in poveča izgorevanje maščob.

Testorizer bo prve znake učinka pokazal po 7 zaporednih dneh jemanja priporočenega dnevnega odmerka. Za najboljši učinek nadaljujte z jemanjem prehranskega dopolnila vsak dan 30 dni. Razvit na Švedskem. Ni testirano na živalih. Vsebuje 60 kapsul. 30 odmerkov v vsebniku. Lahko se uporablja v kombinaciji z gelom Maximum Gel.

Velikost odmerka: vzemite 2 kapsuli na dan z izdatno količino vode.
Sesatvine na odmerek: Arginin 680 mg* 50 % borovega lubja 200 mg* Izvleček semen triplata 10:1 50 mg* magnezijev oksid 30 mg* Cink 16 mg* *Dnevna vrednost ni določena Druge sestavine: E171, riževa moka, silicijev dioksid, goveja želatina, glicerin.

Opozorila:

  • prehransko dopolnilo ni nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano
  • ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka - 2 kapsuli
  • hranite na suhem in hladnem prostoru, ne izpostavljajte sončni svetlobi
  • hranite izven dosega otrok
  • ne mešajte z alkoholom ali kofeinom
  • v primeru, da imate zdravstvene težave, jemljete zdravila ali uživate druga prehranska dopolnila se pred uporabo posvetujte z zdravnikom
  • v primeru, da ste na katero izmed sestavin alergični, prehranskega dopolnila ne uživajte

Sestavine

Arginine 680 mg, Pine Bark 50% 200 mg, Fenugreek Seed Extract 10: 1 50 mg, Magnesium Oxide 30 mg, Zinc 16 mg, E171, Rice Flour, Silicon Dioxide, Bovine Gelatin, Glycerin.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje