Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Klobučki za bradavičke Burlesque Bow

Šifra izdelka: BI0079 | EAN koda: 8437008001456
18,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Bijoux Indiscrets
Barva: Black
Material: Polyester
Composition: Poliester, Silikon
Suitable for: Women

Opis

Okrasite svoje prsi s čudovitimi usnjenimi klobučki za prekrivanje bradavičk in očarajte vašega partnerja. Klobučki in pokrivala bradavičk so popolni dodatek erotičnim oblačilom in poskrbijo za seksi izgled pri vseh oblik in velikosti.

Klobučki za prsi so nepogrešljiv dodatek za vse dame, ki rade preizkušajo nove stvari ter popestrijo že tako posebne trenutke v dvoje.

Okraski in klobučki Bijoux so samolepilni in jih boste zlahka nalepile ter tudi odstranile s prsi, ker pa so namenjene za večkratno uporabo, jih boste lahko uporabile znova in znova.

  • Pakiranje: 1 par
  • Barva: črna

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje