Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Oprtnik Ouch Chara

Šifra izdelka: OU250BLK | EAN koda: 8714273291042
32,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Ouch
Barva: Black
Suitable for: Women
Panties included: Ne

Opis

Oprtnik Ouch Chara je odličen dodatek vašim seksi oblačilom. Lahko ga nosite samostojno, v kombinaciji s spodnjim perilom, pokrivali za bradavičke ali preko bodija, ipd.. Oprtnik bo odlično presenečenje za vašega partnerja s katerim boste še dodatno začinile že tako vroče skupne trenutke.

Oprtnik je izdelan iz poliuretana in kovinskih dodatkov. Izdelan je v enotni univerzalni velikosti, trakovi oprtnika pa so nastavljivi po dolžini in tako omogočajo popolno nastavitev velikosti po vašem telesu. Mere si oglejte v galeriji slik izdelka. Klobučki za bradavičke, nogavice in tangice iz slike niso priložene.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje

Sorodni izdelki