Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Olje Kama Sutra Oil of Love Mango

Šifra izdelka: 12005 | EAN koda: 739122120050
19,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: KamaSutra
Barva: Orange
Količina: 22ml
Suitable for: Unisex
Dolžina: 7.00cm

Opis

Olje Kama Sutra Oil of Love je tekočinaki bo popestrila vajino predigro in poskrbela za sladke užitke nežnega segrevanja. Oil Of Love je tekočina, izdelana na vodni osnovi, ki jo s priloženo kapalko nanesete na erogene cone telesa.

Ko ste olje nanesli rahlo pihnite na območje, da spodbudite nežen občutek segrevanja, nato pa poljubite, nadaljujte in uživajte v sladkem okusu.

  • Okus: Jagoda
  • Vsebina: 22ml
  • Sestavine: glicerin, propilenglikol, voda, saharoza, aroma, natrijev saharin, benzilalkohol, limonen, barvilo (rumeno 6 - CI 15985, rdeče 40 - CI 16035)
  • Izdelek ni lubrikant in ne masažno olje!

Sestavine

glycerin, propylene glycol, water (aqua/eau), sucrose, flavor (aroma), sodium saccharin, yellow 6 (ci 15985), red 40 (ci 16035), benzyl alcohol.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje