Masturbator VërSpanken Wavy

Zaloga: Na zalogi
34,90 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 34 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Masturbatorji VërSpanken so popolna novost med erotičnimi igračkami za moške, ti edinstveni masturbatorji so popolnoma prilagodljivi uporabniku in njegovim željam. VërSpanken masturbatorje lahko kupite z različnimi vložki FoamWieners, ki so polnjeni s posebno peno za nežnejši oprijem


Priporočamo tudi:


Opis

Masturbatorji VërSpanken so popolna novost med erotičnimi igračkami za moške, ti edinstveni masturbatorji so popolnoma prilagodljivi uporabniku in njegovim željam.

VërSpanken masturbatorje lahko kupite z različnimi vložki FoamWieners, ki so polnjeni s posebno peno za nežnejši oprijem, izbirate lahko med Smooth (gladkim), Bumpy (rebrastim) in Wavy (valovitim), prednost teh masturbatorjev pa je to, da so vložki posameznih modelov med seboj zamenjlivi in kompatibilni, zato lahko uporabljate različne možnosti in kombinacije.

Novost pa so še VërSpanken WaterWieners oz. H2O, ki pa so polnjeni z vodo ter od penastih nekoliko težji, njihova posebnost pa je možnost gretja z mikrovalovno pečico ali hladitve v hladilniku, kar nam daje dodatne možnosti pri posteljnih igricah.

Masturbator lahko uporabljate sami ali s svojo partnerico, za boljše občutke in drsenje uporabite lubrikant, masturbator pa lahko očistite z milom in pod mlačno vodo.

Vsi masturbatorji VërSpanken so izdelani iz recikliranih materialov in ne vsebujejo svinca, težkih kovin, latexa ali ftalatov.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Masturbator VërSpanken Wavy”


Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici