Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masturbator Satisfyer Classic

Šifra izdelka: J80017-2 | EAN koda: 4061504001753
49,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Black
Material: ABS
Dolžina: 25,9 cm
Insertable depth: 20 cm
Min Diameter: 5.50cm
Max Diameter: 9,6 cm
Inner Diameter: 6.50cm
Suitable for: Men
Opening: Neutral
Internal structure: Ripples
Penetration: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Potrebujete svoje popolno zadovoljstvo, da boste dan preživeli sproščeno in brez pritiska? Masturbator Satisfyer Classic vas bo z veseljem podprl, saj si moški kot si ti zasluži masturbator, ki mu ustreza v vseh pogledih. Z veseljem te bo spremljal med gledanjem filma ali celo pod tušem. 

Ta elegantna moška igrača vsebuje realistično vagino izdelano iz super mehkega Cyberskin materiala. V kombinaciji z lubrikantom se uporaba masturbatorja lahko primerja z izkušnjo pravega seksa. Z inovativnim notranjim regulatorjem tlaka lahko zagotovite dodatno intenzivnost medtem ko doživite čudovit orgazem od korena do konice. 

Ohišje je izdelano elegantno in diskretno kot nalašč za sodobnega, stilskega moškega. Zahvaljujoč pokrovu lahko masturbator higiensko zaprete in shranite. Popolno!

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje