Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masturbator JamyJob Tensek 4

Šifra izdelka: D-227213 | EAN koda: 8435565924638
16,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: JamyJob

Opis

Uživajte v popolnoma novi izkušnji z inovativnim masturbatorjem JamyJob Tensek iz linije masturbatorjev JamyJob. Odlikuje jih odlična struktura notranjosti, ki poskrbi za nepozabno stimulacijo ter edinstven popolnoma prozoren dizajn, ki ničesar ne prepušča domišljiji.

Model Tensek 4 je oblikovan za kar najbolj intenzivno stimulacijo. Notranjost masturbatorja je sestavljena iz številnih sesalnih vodov in božajočih izboklin, ki vas bodo razvajale vsakič, ko boste masirali najboljši del vašega telesa. Prožne stene se prilegajo penisu in tako še izboljšajo čutno izkušnjo. Dodatna prednost modela 4 je tudi ročaj, ki olajša samozadovoljevanje. 

Prožne stene se prilegajo penisu in še izboljšajo izkušnjo, kot vsak masturbator JamyJob pa je tudi Tensek zasnovan tako, da daje moč v vaše roke in tako doseže popolno stimulacijo. Za še boljšo izkušnjo in močan orgazem je priporočljiva uporaba lubrikanta na vodni osnovi.

Kako očistim masturbator Tensek?

Mehki material TPE Ultraskyn olajša čiščenje masturbatorja, zato za površinsko čiščenje zadošča že uporaba tople vode in blagega mila. Če pa želite masturbator tudi dezinficirati, ga očistite s čistilom erotičnih igračk.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje