Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masturbator Satisfyer Men One

Šifra izdelka: SW10015 | EAN koda: 4049369015887

Redna cena: 49,95 €

Special Price 35,97 €

Lowest price in the last 30 days: 35,97 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Black
Material: TPE
Dolžina: 25 cm
Inner Diameter: 1.00cm
Outer Diameter: 7.90cm
Suitable for: Men
Opening: Neutral
Internal structure: Ripples
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Z masturbatorjem Satisfyer Men One boste deležni popolnega pritiska in tako izpolnili svoje fantazije. Svoj penis vstavite v mehak silikonski ovitek z različnimi možnostmi občutenja, ki vas bo pripeljal do globoke ekstaze in dolgotrajnega močnega orgazma.

Minili so časi, ko je bila izbira erotičnih izdelkov za moške omejena, dizajn pa očiten. Prispel je Satisfyer Men One! Eleganten, črno-moder ovoj tega vrhunskega modela je na zgornji in spodnji strani izdelan iz čvrste umetne snovi ABS, na straneh pa iz mehkega oprijemljivega silikona. Masturbator s svojim dizajnom športnega življenjskega sloga simulira osupljivo mešanico oralnega in vaginalnega seksa ter s svojim vzburljivim učinkom sesanja poskrbi za neprimerljive vrhunce. Skupaj z inovativnim regulatorjem notranjega tlaka lahko sam po lastnih željah določiš tesnost masturbatorja in razvajaš svojega korenjaka. Preprosto vstavi svoj penis v mehki ovoj iz materiala kibernetske kože Cyberskin in uživaj v vznemirljivem občutku modela Men One – brez baterij ali akumulatorjev. Za še bolj intenzivno izkušnjo uporabi ustrezni lubrikant na primer grelno ali hladilno različico – tako lahko tvoja strastna doživetja postanejo še dodatno gladka in realistična. Po uporabi lahko model Satisfyer Men One očistiš z malce mila in mlačne vode ter ga razkužiš s čistilom za erotične izdelke. S praktičnim pokrovčkom se lahko izdelek Men One nato higiensko zapre in shrani.

Men One ne poskrbi le za vznemirljive in realistične orgazme, ampak je tudi modernega in elegantnega videza. Je ponosen na svoj videz ter je zagotovo idealno darilo za najboljšega prijatelja. Zahvaljujoč povsem ročnemu upravljanju in praktičnemu pokrovčku ga lahko enostavno vzameš s sabo na potovanja – Satisfyer Men One je vedno pripravljen, da tebi in tvojemu korenjaku omogoči osupljive trenutke strasti, ne glede na to kje se nahajaš.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje