Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masturbator Up&Go Bumpy

Šifra izdelka: UG-070 | EAN koda: 8436583790700
7,90 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Up&Go

Opis

Samozadovoljevanje za moške še nikoli ni bilo tako enostavno in zabavno kot bo to z jajčki Up&Go. Jajček je izdelan iz 100% silikona, ki je popolnoma varen za uporabo in zelo raztegljiv, zaradi česar je jajček primeren za vse velikosti in debeline penisov.

Bumpy ima na notranji strani strukturo gumbnih izboklin, ki poskrbijo za nepozabno masažo penisa od glavice do korena. Bumpy je pakiran v plastičnem ohišju skupaj z vrečko lubrikanta za enkratno uporabo. Za pričetek uporabe samo odprite ohišje in iz sredine jajčka izvlecite plastično tubo, nanesite lubrikant v jajček in pripravljeni ste na popolno stimulacijo.

Masturbacijski jajčki so namenjeni enkratni uporabi, vendar ga brez težav lahko uporabite večkrat. Poskrbite le, da ga pred in po vsaki uporabi dobro očistite, za kar lahko uporabite čistilo erotičnih igračk ali blago milo ter mlačno vodo. Po čiščenju ga dobro osušite in nato shranite nazaj v plastično ohišje. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje