Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masturbator JamyJob Pulsar

Šifra izdelka: D-229301 | EAN koda: 8435565928483
49,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: JamyJob

Opis

V podjetju JAMYJOB vsak dan uvajajo inovacije, da bi ponudili še večji užitek med masturbacijo. Masturbator Jamyjob Pulsar je namenjen temu, da boste uživali. Prilagodljiva krila se tesno ovijejo okoli vašega penisa in vas mamijo s 50 nastavitvami vibracij, medtem ko čutni utori na tanki gredi dodajo več ravni užitka. Z vsakim usmerjenim gibanjem sprostite svoje najbolj pereče želje.

Pulsar bo spodbudil vse vaše dele. Fleksibilna krila iz mehkega in občutljivega silikona tesno ovijejo vaš penis, močni utori pa omogočajo, da vaš najboljši del telesa vibrira tudi v trupu in v modih. Pulsar vključuje stimulator glavice, ki poveča občutljivost in občutek orgazma. Glede na vaše razpoloženje lahko izbirate med 10 različnimi ritmi in 5 pulznimi načini. Na ta način boste dobili 50 kombinacij vibracij v povezavi s pulznim stimulatorjem.

Jamyjob Pulsar je seveda vodoodporen in vas lahko spremlja tako v kadi kot pod prho. Ergonomska oblika in udoben material omogočata, da se popolnoma prilagodi vaši roki. Ko so zadnji valovi orgazma mimo, ga lahko enostavno očistite z milom in vodo ali s čistilo za erotične igračke.

Kakšne so še prednosti Jamyjob Pulsar?

Masturbator ni primeren samo za solo užitek sodobnih moških, ampak preseneča tudi s številnimi uporabami med spolnim odnosom. Na primer, med oralnim seksom ga lahko postavite na dno penisa in uživate v impresivnem občutku globokega grla. Prav tako se lahko uporabi v različnih spolnih položajih, preprosto ga položite na penisa in vaš partner bo lahko užival v čudoviti vibraciji te naprave z vsakim gibom. Ne glede na to, za kaj se boste odločili, vam bo masturbator Jamyjob ponudil edinstvene trenutke zabave in neprimerljive orgazme.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje