Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masturbator JamyJob Jet Pro

Šifra izdelka: D-225318 | EAN koda: 8435565912642
49,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: JamyJob

Opis

Masturbator Jamyjob Jet Pro je edinstven masturbator zahvaljujoč svoji obliki, dizajnu in zmogljivosti. Jet Pro je izdelan iz svilnato gladkega silikona, ki v notranjosti masturbatorja skriva izbokline in vzorce, ki še dodatno stimulirajo. Dva zmogljiva vibratorja se skrivata v trpežni zunanji lupini in pošiljata vibracije po celotnem masturbatorju. Izbirate lahko med 9 edinstvenimi načini vibracij, ki vas popeljejo v ekstazo. 

Posamezni gumbi upravljajo funkcijo vibriranja in vam dajejo moč, da kombinirate in časovno usklajujete načine stimuliranja. Za stimulacijo glavice penisa je poskrbljeno z neodvisnim motorčkom. Doživite neverjetne občutke pri stimulaciji le te. Masturbator se popolnoma prilega vašemu penisu in zagotavlja realistično izkušnjo oziroma še boljše.

Vgrajene baterije lahko napolnite s priloženim USB kablom. Da bo masturbator popolnoma napolnjen ga je potrebno polniti 60 minut, potem pa bo pripravljen na 60 minut akcije. Vodoodpornost masturbatorja je dodaten plus, saj ga lahko uporabite tudi v kadi ali pod prho. 

Ob uporabi masturbatorja priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi, saj le ta ne bo poškodoval materiala. Po končani uporabi lahko Jet Pro enostavno umijete pod vodo z malo mila ali s čistilom za erotične igračke. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje