Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masturbator Black&Silver Winki

Šifra izdelka: D-218544 | EAN koda: 8425402157503
54,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Black&Silver

Opis

Masturbator Black&Silver Winki je ustvarjen, analiziran in premišljen skozi medicinske raziskave, je močan in učinkovit moški masturbator, ki se popolnoma prilagodi penisu, tako da ga ovije v vibracije. Izdelan je iz svilnato mehkega silikona, ki je prijazen do telesa in enostaven za vzdrževanje.

Vgrajene baterije so polnilne, ki jih napolnete s priloženim USB polnilcem. Upravljanje je popolnoma enostavno z 1 osvetljenim gumbom, ki s pritiskom po treh sekundah aktivira ali deaktivira vibracije. Winki je popoln tudi za uporabo v paru. Zagotavlja intenzivnejše orgazme, z uporabo v paru bodo predigre postale še bolj vznemirljive. 

Masturbator Black&Silver je popolnoma vodoodporen in ga lahko uporabljate tudi pod tušem ali v kadi.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje