Masturbator Tenga Egg Brush

Zaloga: Na zalogi
7,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 7 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Masturbator Tenga Egg Brush je do roba napolnjen z dolgimi, zavitimi gladilkami, ki se ob vsakem gibu premaknejo. Namesto da bi samo božali, se prepustite domišljiji in poskusite zvijati, stiskati in vleči do onemoglosti, da boste doživeli občutke, o katerih se vam ne sanja niti v najbolj divjih sanjah! Različni majhni in veliki izrastki, razporejeni v notranjosti, stimulirajo celotno območje.


Priporočamo tudi:


Primerno za moške
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialTPE
Primeren lubrikantNa vodni ali silikonski osnovi
Primerno zaMoške
Stimulirapenis

Masturbator Tenga Egg Brush je do roba napolnjen z dolgimi, zavitimi gladilkami, ki se ob vsakem gibu premaknejo. Namesto da bi samo božali, se prepustite domišljiji in poskusite zvijati, stiskati in vleči do onemoglosti, da boste doživeli občutke, o katerih se vam ne sanja niti v najbolj divjih sanjah! Različni majhni in veliki izrastki, razporejeni v notranjosti, stimulirajo celotno območje.

  • Super raztegljiv občutek: masturbatorji za moške, ki se prilegajo vsem, so izdelani iz super raztegljivega elastomera, ki se izjemno razširi in se prilega ne glede na velikost.
  • Edinstvena notranjost: z različnimi oblikami, ki nudijo različne občutke, boste zagotovo našli popolno izbiro.
  • Enostavna uporaba: Masturbator preprosto odvijte in vzemite iz trde lupine, odstranite vrečko z lubrikantom v sredini in ga nanesite v vdolbino in okrog vhoda in že ste pripravljeni na uporabo. Namestite ga na konico penisa, kot bi bil kondom, in potegnite navzdol. 
  • Če masturbator uporabite dovolj pazljivo, ga lahko očistite, posušite in ponovno uporabite

Približna dolžina vstavljanja: 19cm

Približna širina vstavljanja: 5,5cm

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Masturbator Tenga Egg Brush”


Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici