Masturbator Tenga Egg Wonder

Zaloga: Na zalogi
7,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 7 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Masturbator Tenga Egg Wonder v notranjosti skriva velika rebra, prekrita z drobnimi neprekinjenimi stopnicami, ki lahko spodbujajo tako navpično kot vodoravno. Uživajte v vrteči se stimulaciji. Namesto da samo božate, pustite domišljiji prosto pot in poskusite vrteti, stiskati in vleči do onemoglosti za občutke, ki presegajo vaše najbolj divje sanje! Različni majhni in veliki izrastki, razporejeni v notranjosti, stimulirajo celotno območje.


Priporočamo tudi:


Primerno za moške
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialTPE
Primeren lubrikantNa vodni ali silikonski osnovi
Primerno zaMoške
Stimulirapenis

Masturbator Tenga Egg Wonder v notranjosti skriva velika rebra, prekrita z drobnimi neprekinjenimi stopnicami, ki lahko spodbujajo tako navpično kot vodoravno. Uživajte v vrteči se stimulaciji. Namesto da samo božate, pustite domišljiji prosto pot in poskusite vrteti, stiskati in vleči do onemoglosti za občutke, ki presegajo vaše najbolj divje sanje! Različni majhni in veliki izrastki, razporejeni v notranjosti, stimulirajo celotno območje.

  • Super raztegljiv občutek: masturbatorji za moške, ki se prilegajo vsem, so izdelani iz super raztegljivega elastomera, ki se izjemno razširi in se prilega ne glede na velikost.
  • Edinstvena notranjost: z različnimi oblikami, ki nudijo različne občutke, boste zagotovo našli popolno izbiro.
  • Enostavna uporaba: Masturbator preprosto odvijte in vzemite iz trde lupine, odstranite vrečko z lubrikantom v sredini in ga nanesite v vdolbino in okrog vhoda in že ste pripravljeni na uporabo. Namestite ga na konico penisa, kot bi bil kondom, in potegnite navzdol. 
  • Če masturbator uporabite dovolj pazljivo, ga lahko očistite, posušite in ponovno uporabite

Približna dolžina vstavljanja: 19cm

Približna širina vstavljanja: 5,5cm

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Masturbator Tenga Egg Wonder”


Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici