Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masturbator Tenga Egg Curl

Šifra izdelka: E32562 | EAN koda: 4570030970896
8,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Tenga
Barva: White
Material: TPE
Dolžina: 6,1 cm
Insertable depth: 19 cm
Max Diameter: 5,5 cm
Suitable for: Men
Opening: Neutral
Internal structure: Nubs
Suitable lubricant: Water Based
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Zakrivljeni robovi več velikih izboklin ustvarjajo spodbuden učinek s tem masturbatorjem Tenga Egg Curl. Uživajte v dinamičnem stimuliranjo in valovitih gibih ter ostrih robovih. Namesto da samo božate, pustite domišljiji prosto pot in poskusite vrteti, stiskati in vleči do onemoglosti za občutke, ki presegajo vaše najbolj divje sanje! Različni majhni in veliki izrastki, razporejeni v notranjosti, stimulirajo celotno območje.

  • Super raztegljiv občutek: masturbatorji za moške, ki se prilegajo vsem, so izdelani iz super raztegljivega elastomera, ki se izjemno razširi in se prilega ne glede na velikost.
  • Edinstvena notranjost: z različnimi oblikami, ki nudijo različne občutke, boste zagotovo našli popolno izbiro.
  • Enostavna uporaba: Masturbator preprosto odvijte in vzemite iz trde lupine, odstranite vrečko z lubrikantom v sredini in ga nanesite v vdolbino in okrog vhoda in že ste pripravljeni na uporabo. Namestite ga na konico penisa, kot bi bil kondom, in potegnite navzdol. 
  • Če masturbator uporabite dovolj pazljivo, ga lahko očistite, posušite in ponovno uporabite

Približna dolžina vstavljanja: 19cm

Približna širina vstavljanja: 5,5cm

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje