Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masturbator Tenga Air Flow Cup Medium

Šifra izdelka: E31589 | EAN koda: 4570030972487
14,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Tenga
Barva: White
Material: TPE
Dolžina: 15,5 cm
Insertable depth: 15 cm
Max Diameter: 4,5 cm
Suitable for: Men
Opening: Neutral
Internal structure: Ribbed
Suitable lubricant: Water Based
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Masturbator Tenga Air Flow Cup Medium ima v notranjosti priljubljeno zračno blazino, ki je bila dodatno razvita, pretok zraka pa uravnava spiralna struktura reber. Uživajte v vrhunskem užitku. Na voljo v treh različicah: Gentle, Medium in Strong.

V notranjosti ohišja masturbatorja Tenga Air Flow Cup Medium je mehak gel kompleksne oblike, uretanska pena, ki ustvarja ravno pravšnjo količino pritiska, in lubrikant, ki omogoči gladko vstavljanje. Z vsakim potegom ustvari različne dražljaje.

Vakuumski učinek ustvarite tako, da s prstom zaprete zračno odprtino na vrhu masturbatorja. Močan učinek vakuuma lahko doživite tako, da penis počasi izvlečete, medtem ko s prstom držite zaprto zračno odprtino.

Ohišje Tenga masturbatorja Air Flow Cup Medium je izdelano iz polietena, rokav pa iz TPE materiala.

Vsi masturbatorji Tenga Cup imajo mehanizem za vstavljanje Smooth Pad! Ta mehanizem ne zagotavlja le dodatnega oprijema, zrakotesnosti in manjšega uhajanja lubrikanta, temveč med vstavljanjem samodejno nanese lubrikant na vaš penis.

  • Za enkratno uporabo
  • Vsebuje lubrikantni obroč, ki drži lubrikant
  • Mehanizem za gladko vstavljanje
  • Zračna odprtina za nadzor vakuumskega sesanja
  • Enosmerni ventil ustvarja občutek vakuuma

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje