Ovratnica s sponkami za bradavičke Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation

Zaloga: Na zalogi
29,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 29 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Ustvarite svojo lastno sceno Christiana in Ane z ovratnico s sponkami za bradavičke Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation. V osupljivi rožnati, rdeči in črni barvi vam obojestranska oblazinjena ovratnica iz umetnega usnja in sponke za bradavičke ponujata najbolj čutno igro zadrževanja. 

BarvaPrimerno za ženske in moške
Opis

Podrobnosti izdelka

Primerno zaOba spola

Ustvarite svojo lastno sceno Christiana in Ane z ovratnico s sponkami za bradavičke Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation. V osupljivi rožnati, rdeči in črni barvi vam obojestranska oblazinjena ovratnica iz umetnega usnja in sponke za bradavičke ponujata najbolj čutno igro zadrževanja. 

Na sprednji strani ovratnice je D-obroč, ki vam ali vašemu partnerju omogoča, da pritrdite sponke za bradavičke in celo vrsto drugih pripomočkov za zadrževanje.

Elegantna verižica povezuje ovratnico s sponkami za bradavičke s sponko za hitro odpenjanje, ki omogoča enostavno odstranitev. Slastne občutke ščipanja bradavic zagotavljajo nastavljive objemke za bradavice s silikonskimi konicami. Preprosto premaknite kovinski obroček navzgor ali navzdol, da povečate ali zmanjšate ščipanje, in poskusite nežno potegniti za verižice, da povečate občutek.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Ovratnica s sponkami za bradavičke Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici