Dildo King Cock 8 Squirting, 20cm

Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
59,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 59 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


King Cock Squirting je realistični dildo, ki je na otip in izgled popolnoma podoben naravnemu penisu, le da vas bo ta edinstveni erotični pripomoček vedno pričakal v trdem stanju ter pripravljen, da vas popolnoma zadovolji, ko pa boste zadovoljeni lahko uporabite pumpico da iz dilda priteče bela tekočina, ki je podobna semenski tekočini. 

Barva


Priporočamo tudi:


Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialTPR
Dolžina20,5cm
Premer4,6cm

King Cock Squirting je realistični dildo, ki je na otip in izgled popolnoma podoben naravnemu penisu, le da vas bo ta edinstveni erotični pripomoček vedno pričakal v trdem stanju ter pripravljen, da vas popolnoma zadovolji, ko pa boste zadovoljeni lahko uporabite pumpico da iz dilda priteče bela tekočina, ki je podobna semenski tekočini. Na spodnjem delu dilda je priročni podstavek, ki bo poskrbel, da boste vaš novi penis vedno lahko dobro pritrdile na vse gladke površine, obenem pa je primeren tudi za pritrjevanje na strap-on pasove, ko ni nameščena pumpica za tekočino.

Dildo je izdelan v ZDA iz visokokakovostne gume, ki ne vsebuje lateksa in ftalatov, obenem pa je na otip popolnoma podobna koži. Vsi detajli penisov King Cock, od žil, glavice do vsake gubice so skrbno ročno oblikovani in tako nudijo popolno realistično izkušnjo.

Podrobnosti:

  • Material: visokokakovostna guma brez lateksa in ftalatov
  • Barva: kožna
  • Dolžina: 20,3cm
  • Vstavljiva dolžina: 19cm
  • Premer: 4,6cm
Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Dildo King Cock 8 Squirting, 20cm”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici