Dildo King Cock 9 Uncut

Zaloga: Na zalogi
42,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 42 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


King Cock Uncut je realistični dildo, ki je na otip in izgled popolnoma podobne naravnemu penisu, le da vas bo ta edinstveni erotični pripomoček vedno pričakal v trdem stanju ter pripravljen, da vas popolnoma zadovolji. Ta dildo izpolnjuje vaše fantazije z realistično premično kožico, ki drsi nazaj - tako kot pravi neobrezani penis! Na spodnjem delu dilda je priročni podstavek, ki bo poskrbel, da boste vaš novi penis vedno lahko dobro pritrdile na vse gladke površine, obenem pa je primeren tudi za pritrjevanje na strap-on pasove. 

Barva


Priporočamo tudi:


Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialTPR
Dolžina25cm
vstavljiva: 23cm
Premer4,6cm

King Cock Uncut je realistični dildo, ki je na otip in izgled popolnoma podobne naravnemu penisu, le da vas bo ta edinstveni erotični pripomoček vedno pričakal v trdem stanju ter pripravljen, da vas popolnoma zadovolji. Ta dildo izpolnjuje vaše fantazije z realistično premično kožico, ki drsi nazaj - tako kot pravi neobrezani penis! Na spodnjem delu dilda je priročni podstavek, ki bo poskrbel, da boste vaš novi penis vedno lahko dobro pritrdile na vse gladke površine, obenem pa je primeren tudi za pritrjevanje na strap-on pasove.

Dildo je izdelan v ZDA iz visokokakovostne gume, ki ne vsebuje lateksa in ftalatov, obenem pa je na otip popolnoma podobna koži. Vsi detajli penisov King Cock, od žil, glavice do vsake gubice so skrbno ročno oblikovani in tako nudijo popolno realistično izkušnjo. Z lastno formulo Slide-Skin ™ je Pipedream ustvaril neobrezani dildo brez lateksa z izvlečno kožico!

Podrobnosti:

  • Material: visokokakovostna guma brez lateksa in ftalatov
  • Barva: kožna
  • Dolžina: 25cm
  • Vstavljiva dolžina: 23cm
  • Premer: 4,6cm
Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Dildo King Cock 9 Uncut”


Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici